Conferinta Orion & GDS Electric - Schneider Electric Romania, 10 decembrie 2015

Conferinta Orion & GDS Electric - Schneider Electric Romania, 10 decembrie 2015

luni, 7 decembrie 2015 00:53:00 Europe/Bucharest

In data de 10 decembrie 2015 vom organiza impreuna cu Schneider Electric Romania, in incinta Hotel Carpati din Baia Mare, incepand cu orele 17.00 o reuniune tehnica la care sunteti asteptati.

 

In cadrul reuniunii vom lansa noile intreruptoare automate de joasa tensiune Easypact CVS si va invitam sa deveniti parte activa a diverselor discutii tehnice care vor aparea. Tombola pentru Marele Premiu-Surpriza si cina vor incheia intalnirea noastra.

 

Invitatii care nu au confirmat participarea sunt rugati sa transmita confirmarea folosind unul din contactele companiei noastre.

 

Cei care doriti sa fiti la curent cu noutatile, actiunile si produsele Orion & GDS Electric va rugam sa va abonati la noutatile noastre prin intermediul siteului.

 

Va asteptam!

Postat în Noutati De:
Florin Anania
Lasa un comentariu
Setare Direcție Ascendentă

collamask

postat în vineri, 30 martie 2018 00:53:59 Europe/Bucharest
Totodată, extractul de urzică indiană din EcoSlim crește nivelul de energie , reduce trigliceridele , sprijină funcția glandei tiroide și previne pierderea de masă musculară. Deși conține termenul “acid” în nume, acest ingredient de pe prospectul Eco Slim este extras natural din chihlimbar. Acidul succinic mobilizează rezervele de energie în corp , făcându-te să fii mai receptiv la exerciții fizice. Această substanță îmbunătățește funcția tiroidei , elimină toxinele , încetinește procesul de îmbătrânire și asigură o funcționare adecvată a ficatului . Continuând pe prospect, Eco Slim introduce cafeina — un stimulent cotidian pentru mulți dintre noi. <a href=http://recinziireale.com/black-mask-pentru-procedurile-de-pilaten-romania-pareri-gasiti-farmacii.html>black mask online subtitrat</a> Tine cont ca Titan Gel este dedicat persoanelor care vor sa-si mareasca puterea sexului si pentru o erectie puternica care sa dureze mult timp. Ideal este si pentru un sex excelent in orice moment al zilei sau al noptii. Daca esti in situatia in care varsta isi spune cuvantul, Titan Gel este de un real ajutor! Printre aceste beneficii, gelul iti intareste si santatea oferind o imbunatatire generala a corpului. <a href=http://recinziireale.com/>www recinziireale</a>* Câmpuri Obligatorii