Iluminatul terenului acoperit de baschet, volei, handbal

Iluminatul terenului acoperit de baschet, volei, handbal

sâmbătă, 9 septembrie 2017 12:50:42 Europe/Bucharest

În prezent, cele mai recomandate sunt sursele de lumină LED, ținând cont că sunt economice, durabile, rezistente, performante, iar tehnologia LED este în continuă dezvoltare și prețurile sunt din ce în ce mai competitive. Sursele LED furnizează lumină puternică, cu vizibilitate ridicată, fără umbre nedorite sau zone de întuneric, are intensitate reglabilă și nu necesită timp de încălzire pentru a ajunge la intensitate maximă.

O soluție optimă, ce întrunește toate cerințele de mai sus, o reprezintă proiectoarele cu surse LED.

 Cerințe de bază ce trebuie îndeplinite pentru iluminatul profesional al terenului de baschet:

1. Nivel de iluminare de 1000 lx

Este necesar pentru transmiterea televizată a meciurilor și este, totodată, cerință pentru omologarea sălii de sport în circuitele sportive (FIBA, Liga Campionilor, etc).


2. Automatizarea sistemului de iluminat

Permite realizarea unor scenarii de jocuri de lumini folosite la intrarea echipelor, spectacolul dintre reprize, premierea câștigătorilor etc. Prin automatizare se realizează și economie de energie electrică, prin setarea nivelului de iluminare în funcție de necesități:

-40% pentru curățenie
-70% pentru antrenamente
-100% pentru competiție.


3. Evitarea efectului de orbire

Se realizează prin reglaje fine în funcție de specificațiile proiectului (un anumit număr de grade în diverse planuri).


4. Iluminarea uniformă

Presupune evitarea efectului de zebră (dungi luminoase ce alternează cu dungi întunecate și se obține din proiectare (alegerea corpurilor de iluminat în funcție de caracteristicile tehnice, lucru ce duce mai departe la stabilirea numărului corpurilor de iluminat necesare).

Pe lângă proiectoare se mai pot utiliza și corpurile de iluminat de tip “oală”. Acestea au reflectorul realizat din aluminiu, sursa halogenuri metalice, formă rotativ simetrică și sunt concepute pentru montaj suspendat. Sunt recomandate pentru iluminatul spațiilor înalte: arenele sportive din școli, grădinițe, holuri, spații publice, depozite, fabrici.

Nu sunt recomandate pentru iluminatul arenelor sportive acoperite profesionale, deoarece nu se pot obține performanțele proiectoarelor cu LED, nici funcțional (automatizare, scenarii de iluminat), nici din punct de vedere al randamentului energetic.

Proiectoarele DE TIP OALA - Iluminatul terenului acoperit de baschet, volei, handbal


Echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție pentru orice detalii legate de iluminarea unui teren de baschet, atât de interior cât și de exterior. Contactează-ne!

Postat în Blog eOrion De:
Florin Anania
Lasa un comentariu
Setare Direcție Ascendentă

recenziireale

postat în vineri, 30 martie 2018 01:15:55 Europe/Bucharest
Eficacitatea acestui preparat este rezultatul compoziției unice. Acțiunea fiecărui component este direcționată spre arderea grăsimii, îmbogățind în același timp organismul cu substanțe nutritive și vitamine valoroase. Pe langa rezultatele spectaculoase pe care le ofera Eco Slim, acest produs ne incanta si prin faptul ca este foarte usor de administrat. Trebuie doar sa puneti cateva picaturi intr-un pahar cu lichid: apa, ceai, suc si sa amestecati bine. Se consuma o singura data pe zi, inainte sau dupa una din mese. Neaparat trebuie sa va spunem si ca are un gust minunat de zmeura si capsuni. Inca mai stati pe ganduri? Noi nu! Suntem convinsi ca in sfarsit acesta este produsul pe care l-am asteptat atata timpsi ne bucuram ca a ajuns in sfarsit si in Romania! Eco Slim pareri: aliatul perfect in combaterea kilogramelor in plus? Nidora – un produs inedit pentru o slabire usoara. <a href=http://recinziireale.com/chocolate-slim-parerile-pro-sau-contra-unde-poate-fi-gasit-romania.html>http://recinziireale.com/chocolate-slim-parerile-pro-sau-contra-unde-poate-fi-gasit-romania.html</a> Nu va opriți, bucurati va unul pe altul cu MaxiSize! Maximus Max Size Pharmex (male enhancement pills ) tabletele pentru marirea penisului va scapa de orice neajuns pe care simtiti ca il aveti in viata dumneavoastra sexuala. Maximus Max Size poate determina dilatatie periferica, imbunatatind fluxul sanguin la nivelul structurilor cavernoase din organul genital masculin, marind capacitatea lor. <a href=http://recinziireale.com/>http://recinziireale.com</a>* Câmpuri Obligatorii