Reuniune tehnica - Baia Mare, 10 iunie 2015

Reuniune tehnica - Baia Mare, 10 iunie 2015

miercuri, 10 iunie 2015 22:39:11 Europe/Bucharest

Astazi, 10 iunie 2015, a avut loc la sediul firmei noastre o reuniune tehnica dedicata specialistilor si personalului tehnic din industrie si domeniul electric. Reuniunea a fost organizata impreuna cu Schneider Electric Romania, cel mai mare furnizor de echipamente electrice de joasa tensiune. Orion & GDS Electric este de peste 15 ani Distribuitor Oficial Schneider Electric Romania.

 

Punctul central al reuniunii a fost prezentarea si lansarea conceptului " Smart Panel " in distributia electrica de joasa tensiune.

Smart Panel sau Tablouri electrice comunicante este un sistem de management al energiei.

Schneider Electric lanseaza pe piata din Romania, Smart Panel, un sistem de management al energiei care genereaza economii sustenabile in cladirile mici si mijlocii, precum spatii de birouri, centre comerciale sau hoteluri. Dezvoltat de Schneider Electric pe principiile „Masurati, Conectati si Economisiti”, Smart Panel este o solutie usor de implementat, ce raspunde nevoii urgente de a reduce costurile cu energia si de a indeplini normele europene pentru cladirile verzi. Pe parcursul ultimilor zece ani, Schneider Electric a revolutionat tehnologia tablourilor electrice de joasa tensiune pentru a produce solutia Smart Panel, care incorporeaza inteligent functiile de contorizare, control si comunicare.

La fel de interesante au fost prezentarile legate de Solutiile Schneider Electric pentru Compensarea Energiei Reactive si Solutiile UPS APC by Schneider Electric.

Continutul reuniunii tehnice a acoperit mai multe domenii si a cuprins si o serie de lansari de noi produse: Easypact TVS, Rapstrap, Easy 9, etc. 

Postat în Noutati De:
Patru Vlad
Lasa un comentariu* Câmpuri Obligatorii