Centrul de afaceri Millenium III, Baia Mare

  • prev
  • next

Centrul de afaceri MILLENNIUM III este amplasat în vechiul centru al oraşului medieval Rivulus Dominarum (actual Baia Mare). Din cele 23 clădiri care mărginesc piaţa veche ” Circulus Fori ”, au fost selectate 3 clădiri monumente istorice. Centrul de afaceri este organizat în sistem pavilionar cu trei module M1, M2, respectiv M3, poziţionate pe latura estică a pieţii.

CERINTA INITIALA

Prin această investiţie s-a dorit şi reamenajarea pieţii, transformarea ei într-un spaţiu preponderent pietonal şi care, în cadrul proiectului, urmează să asigure derularea evenimentelor în aer liber organizate de Centrul de afaceri.

SOLUTIA APLICATA

Refuncţionalizarea cladirilor a constituit pe lîngă asigurarea unei infrastructuri optime pentru derularea afacerilor şi o operaţiune de salvare şi de punere în valoare a patrimoniului istoric. In cadrul acestui proiect s-au livrat corpuri de iluminat decorative clasice si moderne, corpuri de iluminat tehnice. Sunt spectaculoase corpurile de iluminat suspendate, cu diametru de 1.5m, utilizate in Sala festiva a Centrului Millenium III.
Sunteti interesat de o lucrare similara? CONTACTATI-NE