Depozit logistic 2, Baia Mare

  • prev
  • next

Constructia noului depozit logistic cu o suprafata de 30.000 mp localizat in Baia Mare a fost finalizata in ianuarie 2015.

CERINTA INITIALA

Cerinta beneficiarului a fost realizarea unor tablouri electrice de JT cu un nivel ridicat de siguranta, care sa nu genereze costuri suplimentare si neprevazute cauzate de oprirea accidentala sau neprogramata a productiei. O instalatie care sa ofere o perfecta continuitate a alimentarii cu energie electrica, cu garantia pastrarii conformitatii cu standardul tablourilor electrice in cazul extinderii acestora.

SOLUTIA APLICATA

Tablouri electrice in sistem functional Prisma Plus - Schneider Electric.

Uzinarea tablourilor electrice TE JT si TGD a fost realizata in sistem kit functional Prisma PLUS (Tablouri electrice de JT pana la 630A ).

Avantajele folosirii acestui kit functional sunt urmatoarele:

- Cofrete si dulapuri de inaltimi si latimi variabile cu grade de protectie diferite (IP30 pana la IP55)

- Sunt realizate in conformitate cu Standardul: CEI 60439-1

Beneficiile sistemului Prisma Plus - Schneider Electric: Reprezinta o solutie sub forma de kit-uri de unitati functionale. Sunt solutii simple, rapide si evolutive pentru a satisface cerintele fara compromisuri, proiectate pana in cel mai mic detaliu. Marimea tabloului depinde de aparatul de comutatie folosit. Pentru fiecare aparat de comutatie exista placi suport si placi frontale dedicate. Solutiile oferite sunt testate de fabricant si asigura siguranta maxima in exploatare. Tablourile Prisma Plus sunt testate in conformitate cu SR EN 60439-1.

Aplicatiile sistemului Prisma Plus: Sistemul Prisma Plus este foarte potrivit pentru cladirile din sectorul industrial, pentru tablouri electrice de pana la 3200A.

Sunteti interesat de o lucrare similara? CONTACTATI-NE