Despre noi

Mai mult decat un magazin

  • Un showroom profesionist

   Mai mult de 1.000 mp, mai mult de 15.000 produse listate, display modern, personal bine pregatit, amabil si eficient. Toate acestea sunt la dispozitia dumneavoastra.

  • Solutii si echipamente pentru distributie electrica si control industrial

   Distributie electrica: solutii ce permit alimentarea cu energie electrica in deplina siguranta, de la generatorul electric pana la consumatorul final.

   Automatizari si control industrial: solutii ce permit controlul si monitorizarea masinilor, instalatiilor si proceselor, protectia oamenilor.

   UPS: alimentare fara intrerupere - solutii pentru retelele de intreprindere, telecomunicatii, centre de date, procese critice si infrastructuri publice.

   Building Automation: solutii de gestiune ale cladirilor bazate pe sistemele integrate deschise.


 • Proiectare luminotehnica

  Cu ajutorul softurilor dedicate, proiectarea luminotehnica indoor / outdoor este un avantaj pe care il oferim clientilor. Este mult mai usor sa decideti cand vedeti care sunt solutiile eficiente energetic, care sunt corpurile de iluminat potrivite, ca este posibil sa realizati sisteme de control al iluminatului cu ajutorul automatizarilor, ca se pot realiza mai multe modalitati de aranjare ale corpurilor de iluminat pentru a asigura iluminarea optima si uniforma. In final, costurile dumneavoastra cu energia electrica vor fi reduse substantial. Pentru iluminatul public pornim din teren, evaluam starea actuala a sistemului de iluminat, stabilim tipurile de corpuri de iluminat potrivite in functie de clasele de drum, apoi se realizeaza studiul de fezabilitate, proiectul luminotehnic, calculele financiare aferente (costuri si beneficii, amortizare), precum si asigurarea sprijinului tehnic si logistic pentru finantarea si implementarea proiectului.

 • Executie tablouri electrice

  Incepem de la realizarea schemei monofilare (in cazul in care nu o aveti) in functie de necesitatile dumneavoastra. Daca schema exista, se executa tabloul conform normelor, in atelierul nostru, in calitate de tablotieri Schneider Electric. Executam tablouri electrice pentru consumatori urbani și rezidentiali, agenti comerciali, in distributia primara a consumatorilor industriali, precum și alimentarea și comanda iluminatului stradal.

 • E-commerce

  Pentru o vizibilitate mai buna si pentru facilitarea proiectelor dumneavoastra, prin noul e-shop profesionist de lighting si materiale electrice facem un pas mai departe impreuna cu dumneavoastra intr-un mod simplu, clar, eficient si accesibil.

Cum am devenit un brand

Entuziasm. Sansa.
Acesta a fost inceputul in decembrie 1997.
Dupa care, an dupa an, experienta si-a spus cuvantul, astfel incat numeroasele proiecte pe care le-am finalizat au condus la crearea brandului nostru, Orion & GDS Electric. Suntem aici cu unul dintre cele mai mari si mai complexe showroom-uri de lighting si electrice din Romania, cu o echipa de ingineri care ofera solutii si echipamente atat proiectelor de iluminat rezidential, tehnic, stradal sau festiv, cat si solutii si echipamente pentru distributie electrica si control industrial.

CONTACTATI-NE
Automatizari si control industrial
Showroom Orion & GDS Baia MareShowroom Orion & GDS Baia Mare

Un furnizor, mai multe servicii.

CONTACTATI-NE