Electricieni

Cu ce va putem ajuta

 • Fise de client

  Achizitionarea rapida de catre dumneavoastra a aparatelor, echipamentelor electrice si a produselor la sediul nostru sau in locatia solicitata de dumneavoastra.

 • Livrare prompta

  Va asiguram livrarea de echipamente si produse cu disponibilitate imediata sau in termene scurte si ferme, in conformitate cu cerintele dumneavoastra.

 • Comunicare clara cu dumneavoastra

  Suntem aici pentru a ajuta la identificarea impreuna a solutiilor si a echipamentelor potrivite in functie de specificul fiecarui proiect.

 • Disponibilitate pentru dumneavoastra

  Va asiguram in mod continuu sprijin tehnic, logistic si comercial pentru rezolvarea problemelor ivite pe parcurs.

 • Cursuri de pregatire tehnica, o investitie profitabila pentru dumneavoastra!

  E vorba doar sa alocati putin din timpul dumneavoastra, cursurile sunt gratuite, iar avantajele imediate prin: imbunatatirea competitivitatii si a pregatirii profesionale ale dumneavoastra, cresterea increderii clientilor in dumneavoastra, posibilitatea cunoasterii ultimelor produse aparute si a utilizarii la maximum ale performantelor acestora. Programarea sesiunilor de training se face in functie de solicitarile dumneavoastra, cand sunteti disponibili. Cursurile sunt interactive, cu o pronuntata latura practica pentru a recrea conditiile din realitate.

 • Un parteneriat pe termen lung

  Am construit impreuna acest parteneriat, pas cu pas. E o provocare atat pentru dumneavoastra, cat si pentru noi sa le oferim clientilor solutiile pe care le asteapta. Mergem mai departe impreuna!

Va tinem in “priza”

Lucrand cu produse de ultima generatie si preturi competitive, participand la informarile noastre periodice insotite de schimburi de idei, impresii si experienta, va ajutam la dezvoltarea afacerii dumneavoastra.

Dobandirea garantata de noi cunostinte tehnice, cu valoare adaugata se simte imediat in cresterea numarului de solicitari ale clientilor.

CONTACTATI-NE

Afacerea dumneavoastra creste cu produse bune si parteneri de incredere

CONTACTATI-NE