Executie tablouri electrice

Executie tablouri electrice

Garantie prin profesionalism

 • Tablourile electrice de joasa tensiune sunt executate in atelierul propriu conform documentatiei beneficiarului, echipate cu aparataje electrice SCHNEIDER ELECTRIC sau alte aparataje indicate de proiectant sau beneficiar.

 • Exemple tipice de scheme electrice monofilare

 • Exemplu de proiect al unui tablou electric realizat cu programul de calcul dedicat Rapsodie - Schneider Electric, realizat dupa schema monofilara primita de la beneficiar.

 • Personalul calificat si autorizat, echipare tehnica corespunzatoare

  Personalul nostru este calificat si autorizat, iar unul din punctele noastre forte este faptul ca beneficiem de toate dotarile necesare pentru acest domeniu de activitate: soft-uri profesionale pentru proiectare (Raposdie, Ecodial Advanced), aparate de testare si verificare, sisteme de marcare si etichetare, masina de indoit, taiat si gaurit bare de CU-AL.

 • Servicii diverse si complexe

  Enumeram urmatoarele servicii realizate de noi: uzinarea tablourilor electrice de distributie a energiei electrice de JT, uzinarea tablourilor de automatizari, instalatii de compensare a factorului de putere, asistenta tehnica la montaj si punere in functiune atat pentru echipamentele proprii cat si pentru alte echipamente, intretinere si service in perioada de garantie si postgarantie, consultanta si engineering in domeniul automatizarilor si instalatiilor electrice.

 • Competitivitate si promptitudine

  Competitivitatea produselor si promptitudinea serviciilor noastre ne-au adus un portofoliu important de clienti din domeniul industrial, centre comerciale, firme de instalatii electrice.

 • Garantie

  Garantam executia echipamentelor conform SR EN 60439-1 si cu respectarea conditiilor de calitate impuse de standardul ISO 9001:2008, pentru care firma noastra este certificata IQNet si CISQ.

De la simplu la complex

Executam tablouri electrice de distributie de joasa tensiune, pentru alimentarea cu energie electrica a consumatorilor urbani si rezidentiali, a agentilor comerciali, in distributia primara a diversilor consumatori industriali, precum si alimentarea si comanda iluminatului stradal.

CONTACTATI-NE
Executie tablouri electrice
Tablouri electrice Orion Depozit echipamente electrice

Tablouri electrice conforme, rapiditate in executie

CONTACTATI-NE