Horeca

De ce personalizarea reprezinta o prioritate

 • In baruri si restaurante, atmosfera este cruciala

  Prin utilizarea strategica si creativa a iluminatului se poate crea o atmosfera incitanta si revigoranta in timpul noptii, sau calma si odihnitoare ziua. Sau invers!

 • Un mod fantastic de eficient si simplu de a crea confort

  Oaspetii dumnevoastra sunt fie in cautarea unui spatiu de chill out si odihna, fie doresc sa lucreze in camerele lor. Iluminatul este un mod fantastic de eficient si simplu de a crea confort si de a influenta starea de spirit. In plus, caracteristicile tehnice ale corpurilor de iluminat orientate spre eficienta va ajuta sa economisiti considerabil energia electrica. Astfel, utilizarea surselor cu LED reduce considerabil costurile cu energia si va permite sa petreceti mai mult timp pentru a va incanta oaspetii si a va mentine un avantaj competitiv.

 • Zona de wellness

  Aceasta poate actiona ca un magnet pentru oaspetii dumneavoastra. Iluminatul si nivelul de siguranta contribuie la marca dumneavoastra.

 • Contribuie la pastrarea alertei personalului dumneavoastra

  Nu numai oaspetii dumneavoastra merita conditii optime, ci si personalul. Combinatia potrivita a sistemelor de iluminat si economisire contribuie la pastrarea alertei personalului dumneavoastra de a fi concentrat pe nevoile oaspetilor.

 • Iluminarea particularizata a fatadei va scoate din anonimat

  Fatada este unul dintre elementele cu cel mai mare impact, care va poate ajuta la crearea de venituri suplimentare. LED-urile, cu capacitatea lor de a produce milioane de combinatii de culori si secvente nesfarsite de modele, sunt ideale pentru consolidarea brandului dumneavoastra si iesirea din anonimat.

 • Functionalitate, eficienta si flexibilitate

  Pentru hotelurile de afaceri, functionalitatea, eficienta si flexibilitatea salilor de conferinte este primordiala.

Se spune ca nu exista o a doua sansa de a face prima impresie

De aceea, nu pierdeti ocazia de a crea la intrarea in hotel un loc cald, imbogatit cu o nota de emotie si un aer de profesionalism. Aceasta zona este marca dumneavoastra si este de multe ori o zona dinamica, in care oamenii interactioneaza la orice ora din zi.

Gama noastra completa de corpuri de iluminat decorative, tehnice si arhitecturale va ajuta sa va personalizati hotelul.

CONTACTATI-NE

Portofoliul nostru de proiecte hoteliere ne recomanda pentru necesitatile dumneavoastra

CONTACTATI-NE