Industrie

Solutii rapide

 • Eficienta energetica

  Optimizarea generala a retelei electrice, filtrarea armonicilor (imbunatatire a duratei de viata a echipamentelor) si corectia factorului de putere (evitarea cheltuielilor pentru puterea reactiva este un mod de optimizare a costurilor care duce la scaderea facturii la electricitate). Economii la energie rezultate de pana la 30%. Cheltuielile pot fi reduse prin detectarea sarcinilor de varf si modificarea functionarii sarcinilor in alte perioade.

 • Controlul pompelor si al ventilatoarelor

  In industrie, un procent de 70% din consumul electric este utilizat pentru actionarea motoarelor. Din aceste motoare, 33% controleaza aplicatii cu pompe sau ventilatoare. Majoritatea aplicatiilor cu pompe si ventilatoare sunt actionate printr-o solutie DOL (pornire directa). Aceasta inseamna ca motorul functioneaza la viteza maxima si este obtinuta variatia de debit prin actionarea vanelor. Potentialul de economisire pentru intreaga baza instalata de motoare este urias.

  Economisiti energia prin: actionarea motoarelorl cu ajutorul unui variator de turatie in loc de un contactor sau un demaror progresiv si eliminarea reglarii debitului prin actionarea vanelor. Variatorul permite ajustarea vitezei pompei sau a ventilatorului si, prin urmare, reglarea debitului. Rezultatul este o economie imensa, in comparatie cu solutiile conventionale: pana la 50% pentru ventilator, recuperarea investitiei pentru variator se face in termen de un an si pana la 30 % pentru o pompa, recuperarea investitiei in termen de doi ani.

 • Solutiile noastre pentru dumneavoastra

  Asigurarea disponibilitatii energiei prin solutii energetice globale. Prevenirea defectiunilor pompelor si ventilatoarelor prin solutii ce utilizeaza variatoare de turatie. Eliminarea perturbarilor electrice prin solutii de filtrarea armonicilor si de corectie a factorului de putere.

  Siguranta si disponibilitatea energiei prin distributie electrica JT/MT de inalta performanta, cu sisteme de gestionare a energiei si UPS Control fiabil si automatizare pentru motoare prin Panouri MCC JT, Motorpact MT cu startere de motor si variatoare de viteza, solutii de automatizare si sisteme de monitorizare. Eficienta energetica prin studii de retea si implementarea metodelor energetic eficiente. Respectarea cerintelor de siguranta si securitate prin solutii de siguranta si securitate.

 • Trecerea la aparate de iluminat eficiente

  Solutia pentru dumneavoastra este trecerea la aparate de iluminat eficiente din punct de energetic. Modernizarea iluminatului industrial are un potential mare de economisire. In special pentru fabrici cu tehnologii de iluminat invechite sau cu lampi care ard 24/7. Puteti economisi pana la 70% prin trecerea la solutiile noastre eficiente din punct de vedere energetic. Este o investitie care se va amortiza in doar 2-5 ani.

 • Lampi cu durata mare de utilizare

  Folosirea lampilor cu durata mare de utilizare economiseste banii dumneavoastra. Astfel, oprirea unei linii de productie pentru a schimba o lampa defectata prematur sau inlocuirea instalatiile de iluminat pentru tavane inalte sau cele dificil de accesat, cauzeaza probleme inutile, situatii periculoase si atrag costuri suplimentare ridicate datorate manoperei dificile si intreruperii functionarii. Daca lampile dumneavoastra sunt mai durabile si isi mentin stralucirea pana la sfarsitul ciclului de viata, cheltuielile de intretinere pot fi reduse drastic. Solutia este utilizarea produselor durabile, precum produsele Philips Xtra sau Xtreme si nu va mai fi necesar sa va faceti probleme din cauza lor timp de mai multi ani.

 • Incepeti sa faceti economii!

  Solutiile de detectare inteligenta, iluminatul dinamic, solutiile alternative si altele va ajuta sa aveti iluminarea optima la costuri mai mici. Veti salva o mare cantitate de energie si BANI.

Lumina si productivitate

Cresterea nivelului de lumina in mediul industrial de la 300 lx la 2000 lx duce la:

 • imbunatatirea productivitatii cu aproximativ 8%

 • realizarea optima a sarcinilor

 • reducerea rebuturilor cu aproximativ 29%

 • reducerea ratei accidentelor cu aproximativ 52%

 • scaderea absenteismului, iar sanatatea si confortul general sunt imbunatatite

CONTACTATI-NE

Toate solutiile noastre sunt sigure, simple, eficiente si inovatoare

CONTACTATI-NE