Office

Solutii de iluminat ecologice pentru birouri

 • Birourile opteaza pentru verde

  Iluminatul bun nu numai ca permite oamenilor sa vada, ci influenteaza si modul in care acestia simt, fapt ce determina si cresterea randamentului lor si scaderea costurilor provocate de eroarea umana. Apoi, solutiile noastre durabile de iluminat va pot ajuta sa reduceti necesarul energetic al cladirii si au grija de planeta noastra.

 • Economisirea energiei

  Iluminatul reprezinta un mod atractiv de a economisi energie, deoarece marea majoritate a cladirilor din lume utilizeaza tehnologie de iluminat veche, ineficienta, care se reflecta in 40% din factura de electricitate.

 • Solutiile prezentului

  Solutiile si controlerele de iluminat din zilele noastre, care ajuta la economisirea de energie, pot oferi beneficii semnificative. Acestea produc o lumina mai buna, cu costuri mai mici, iar functionarea lor costa mai putin, multumita consumului de energie redus, ceea ce inseamna si mai putine emisii de CO2. Controlul iluminarii este unul dintre cele mai usoare moduri de economisire a costurilor pentru energie, intr-una din cele mai obisnuite aplicatii.

 • Reducerea costurilor

  Aplicand o solutie eficienta de control al iluminarii, puteti economisi cu usurinta pana la 50% din factura de electricitate, in comparatie cu modurile traditionale. Solutia este data de mijloacele automate de optimizare a iluminarii, pe baza celor 3 parametri principali (timp, intensitate si prezenta), singuri sau in combinatie. Solutia poate porni de la rezolvari locale, mici, cum ar fi regulatoarele cu program, pana la variante centralizate, sofisticate, particularizate dar flexibile, ca parte a sistemelor de automatizare ale cladirilor

 • Potential urias

  Din punct de vedere al impactului asupra mediului, cladirile reprezinta 40% din cererea de energie la nivel mondial. Aceasta cerere va creste in mod substantial pe masura ce populatia va create, asa ca există un potential enorm pentru reducerea consumului de energie si a emisiilor de CO2 in acest sector.

Compania dumneavoastra intr-o noua lumina!

Iluminatul nu doar lumineaza. Are puterea de a defini si de a imbunatati identitatea si imaginea companiei dumneavoastra. Subtil sau stralucitor. Vesel sau sofisticat. Intotdeauna responsabil. Solutiile noastre inspira, evidentiaza si fac o declaratie.

CONTACTATI-NE

Investiti in solutii performante de lighting pentru compania dumneavoastra!

CONTACTATI-NE