Proiectanti

Teme care va vor ajuta – teme care va vor inspira

 • Solutii de iluminat dedicate

  Aflati mai multe informatii despre solutiile de iluminat dedicate. Descoperiti mai multe despre solutiile ultramoderne de iluminat pentru aplicatii de interior si de exterior. Veti putea astfel sa abordati altfel proiectele dumneavoastra cu privire la iluminat.

 • Solutii integrate de automatizare si securitate ale cladirilor

  Descoperiti ofera noastra completa de produse si solutii pentru cladiri inteligente. Scopul este de a face cladirile mai sigure, mai confortabile, mai eficiente energetic.

 • Reducerea costurilor

  Solutiile de iluminat propuse de dumneavoastră în cadrul proiectelor pe care le realizați au impact direct asupra facturilor de electricitate ale beneficiarilor. Aflaţi cum puteţi reduce costurile prin utilizarea ultimelor produse din punct de vedere tehnologic sau prin trecerea la alternative ecologice.

 • LED de ultima generatie

  Explorati avantajele solutiilor de iluminat cu LED de ultima generatie. Flexibilitate extraordinara, datorita dimensiunilor foarte mici. LED-urile lumineaza in culori vii. Flux luminos ridicat fara caldura, UV sau infrarosu. LED-urile au un control electronic usor, (se pot comuta imediat), iar intensitatea luminoasa poate fi reglata imediat cu ajutorului dimmerului, pastrand in acelasi timp culorile stabile. Led-urile au mentenanta si costuri de functionare extrem de reduse. Nu trebuie decat sa le instalati si atat. Solutiile LED sunt eficiente din punct de vedere energetic, comparativ cu sursele standard de iluminat..

 • Ultimele cerinte privind eficienta energetica

  Aflati totul despre ultimele cerinte privind eficienta energetica. Pentru a putea implementa in cadrul proiectelor dumneavoastra cea mai eficienta solutie, cel mai ecologic si eficient produs, trebuie doar sa stiti ce este posibil.

 • Participati la programele de pregatire profesionala oferite de firma noastra

  Trainingurile organizate de firma noastra impreuna cu specialisti din domeniul electric si al iluminatului va pun in contact cu noutatile din lighting, automatizari si materiale electrice intr-un mod accesibil. Interactionand in cadrul intalnirilor cu specialistii din domeniu, proiectele dumneavoastra se concretizeaza mult mai usor.

Explorati cele mai noi tendinte si inovatii

Studiati iluminatul eficient din punct de vedere energetic. Descoperiti iluminatul inteligent in mediul urban si invatati despre iluminatul dinamic.

Aflati care sunt cele mai eficiente solutii pentru alimentarea cu energie, explorati ultimele solutii pentru optimizarea consumului de energie electrica. Subiecte fundamentale care va vor ajuta sa va transformati proiectele dumneavoastra in adevarate solutii durabile.

CONTACTATI-NE

E momentul sa puneti in lumina noile solutii pentru proiectele dumneavoastra

CONTACTATI-NE