Spitalul Judetean de Urgenta, Baia Mare

  • prev
  • next

SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ "DR.CONSTANTIN OPRIŞ" BAIA MARE reprezintă unitatea sanitară cea mai importantă a judeţului Maramures, asigurând asistenţa medicală de specialitate a peste 511.000 locuitori ai judeţului. Este un judet cu activitate medicala intensa, rezultantă a faptului că pacienţii şi-au exercitat activitatea în zona minieră, iar gradul mare de poluare al orasului Baia Mare a afectat de asemenea starea de sănătate. Din data de 08.10.2010 au inceput lucrările de reabilitare ale Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr. Constatin Opriş”

CERINTA INITIALA

În afara de solicitarile clasice privind eficientizarea sistemului general de iluminat al spitalului, provocarea a constat in realizarea unui sistem nou, centralizat al iluminatului de siguranța și evacuare.

SOLUTIA APLICATA

Pentru realizarea iluminatului general în saloane s-au folosit corpuri de iluminat cu dispersoare opal, care asigura un grad ridicat de confort al pacientilor. Solutia pentru iluminatul de evacuare și siguranța a fost complexa si a constat în montarea unor centrale de emergenta interconectate care alimenteaza si monitorizeaza toate corpurile de evacuare, hidrant și partial corpuri de pe holuri și scările de evacuare. Soluția a necesitat recablarea intregului complex, pentru implementarea sistemului centralizat al iluminatului de siguranta.
Sunteti interesat de o lucrare similara? CONTACTATI-NE