Rezidential

Candelabre Orion

O ambianta primitoare, aceasta este ceea ce cautati

 • Siguranta si confort

  Siguranta si confortul caminelor dumneavoastra sunt asigurate si de sistemele de iluminat interioare si exterioare folosite si de instalatia electrica. Nivelul de iluminare influenteaza toata viata casei. Iluminarea generala cu candelabre, plafoniere sau aplice va ajuta in activitatea dumneavoastra. Accentele date de iluminatul local (lampadare sau veioze) creeaza mici oaze de calm si imbie la lectura, muzica sau studiu. Instalatia electrica realizata cu materiale sigure, ce au certificate de calitate, va garanteaza lipsa oricaror incidente neplacute sau chiar periculoase pentru sanatatea sau integritatea dumneavoastra. De cate ori nu auzim de incendii provocate de instalatii electrice defecte sau neconforme?

 • Clasic sau modern

  Alegerea tine doar de dumneavoastra, de zona in care va simititi “acasa”.  Noi va facilitam accesul la mii de corpuri de iluminat. Colectiile clasice au de partea lor traditia, cele moderne aduc indrazneala lor.

  Particularitatea caminului dumneavoastra este data de modul armonios in care imbinati toate elementele designului interior, iar corpurile de iluminat sunt cele care pun in evidenta tot ceea ce ati dorit sa obtineti.

 • Diferentiere prin varietate

  Fiecare  casa sau apartament primeste nota distincta prin utilizarea corpurilor de iluminat selectate pentru proiectul dumneavoastra. Cu o oferta atat de bogata si variata, nu este greu sa obtineti un ambient unic. Fiecare incapere se diferentiaza prin utilizarea corpurilor de iluminat adecvate. Astfel, amprenta dumneavoastra apare peste tot, in fiecare coltisor al casei.

 • Tot mai aproape de casa inteligenta

  Facilitatile oferite de noile automatizari rezidentiale va fac viata mai usoara: controlul de la distanta prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone sau tableta, pornirea si oprirea consumatorilor (iluminat, aparatura electrocasnica), controlul jaluzelelor, controlul temperaturii, setarea unor scenarii pentru programarea consumului de energie in functie de anumite situatii zilnice (spre exemplu: „Plecare de acasa”, „Sosire acasa”, „Privit la televizor”, „Panica” etc), integrarea sau interconectarea cu sistemul de alarma.

Casa, dulce casa!

Ca este clasica sau moderna, nu mai conteaza. Doar sa fim si sa ne simtim acasa, confortabil, protejati si in siguranta.

Colectia noastra completa de corpuri de iluminat decorative si de materiale electrice aduce un plus de confort caminului dumneavoastra.

CONTACTATI-NE
Corpuri de iluminat - Orion & GDS Electric
Echipamente electrice de calitate

Toate sunt la indemana dumneavoastra.

Totul incepe cu un vis!

CONTACTATI-NE