Showroom Mitsubishi, Baia Mare

  • prev
  • next

Showroomul Mitsubishi Baia Mare, este o clădire cu un design modern, care cuprinde un spațiu central generos, reconfigurabil.

CERINTA INITIALA

Cerinta principala pentru iluminatul interior a fost realizarea unui iluminat flexibil, care sa poată pune în evidenta mașinile expuse în showroom și a caror pozitionare se modifica frecvent. De asemenea s-a pus accent pe calitatea iluminatului, pe eficienta si economie. S-au solicitat corpuri de iluminat moderne, care să se potrivească cu designul general al showroom-ului.

SOLUTIA APLICATA

Soluția pentru iluminatul general al showroom-ului a fost folosirea unui sistem de proiectoare, echipate cu surse halogenura metalica, care să fie montate pe o structura suspendata de sine trifazice precablate. Au fost realizate ansamble dreptunghiulare din aceste sine, iar posibilitatea fixarii și orientarii proiectoarelor în orice poziție asigura beneficiarului o flexibilitate extinsa a iluminatul general. A fost aleasa o temperatura de culoare a surselor care sa nu denatureze culoarea reala a automobilelor expuse. Perimetral au fost amplasate corpuri incastrate tip downlighturi echipate cu surse fluorescent compacte economice, pentru asigurarea uniformitatii intregului spațiu. Local s-au folosit și corpuri suspendate cu tuburi fluorescente T5.
Sunteti interesat de o lucrare similara? CONTACTATI-NE